Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα δεν είναι απλώς ένας διαδικτυακός τόπος. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που αναδεικνύει το ακίνητό σας και επικοινωνεί με τους πελάτες σας. Ακριβώς γι’ αυτό, δημιουργούμε την επαγγελματική σας ιστοσελίδα με βάση τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγοραστή.

website creation villas in crete greece

Προσαρμοσμένες λύσεις:

Η ομάδα μας δημιουργεί κατά παραγγελία ιστότοπους που ευθυγραμμίζονται άψογα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Είτε είστε ένα boutique ξενοδοχείο, ένα μεσιτικό γραφείο ή ένα τοπικό εστιατόριο, προσαρμόζουμε το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα για να ταιριάζει στις μοναδικές σας ανάγκες.

Βελτιστοποίηση για κινητά:

Στον σημερινό κόσμο που προορίζεται για κινητά, ο ιστότοπός σας πρέπει να λάμπει σε όλες τις συσκευές. Τα σχέδιά μας είναι βελτιστοποιημένα για smartphone, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές, διασφαλίζοντας σταθερή απόδοση σε όλες τις πλατφόρμες.

Σχεδιασμός με επίκεντρο τον χρήστη:

Ένας υπέροχος ιστότοπος δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικός. είναι φιλικό προς τον χρήστη. Δίνουμε προτεραιότητα στη διαισθητική πλοήγηση, τις σαφείς παροτρύνσεις για δράση και τις ανταποκρινόμενες διατάξεις για να εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Ενσωμάτωση SEO:

Ένας όμορφος ιστότοπος είναι άσκοπος εάν κανείς δεν μπορεί να τον βρει. Ενσωματώνουμε βέλτιστες πρακτικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) από την αρχή, βοηθώντας τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και να προσελκύει οργανική επισκεψιμότητα.

Με την πείρα μας στον τομέα της δημιουργίας ιστοσελίδων για βίλες και διαμερίσματα, κατανοούμε τη σημασία των συστημάτων κρατήσεων και πληρωμών. Γι’ αυτόν τον λόγο, ενσωματώνουμε τα κατάλληλα εργαλεία στην ιστοσελίδα σας, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις άμεσα και να πραγματοποιούν πληρωμές με ασφάλεια και άνεση.

Είτε χρειάζεστε ένα απλό σύστημα κρατήσεων, είτε προτιμάτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων και πληρωμών, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Με βασικό μας στόχο να σας προσφέρουμε μια ιστοσελίδα που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις κρατήσεις σας και την επιτυχία του ακινήτου σας.

Πληροφορίες για τα πακέτα ιστοσελίδας:

Αναλόγως το πακέτο κατασκευής της ιστοσελίδας ή της δημιουργίας της εφαρμογής σας, αναλαμβάνουμε να σας εισάγουμε έναν αριθμό σελίδων ή άρθρων. Ο αριθμός αυτός αναφέρεται σε μία γλώσσα της επιλογής σας. Για προσθήκη επιπλέον σελίδων το κόστος είναι 3 € ανά σελίδα/ άρθρο. Εξαιρούνται ιστοσελίδες με απλό πακέτο, όπου οι σελίδες είναι στατικές και η τιμή τους εξαρτάται από το περιεχόμενο.

Για κάθε πακέτο υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε το ταξίδι στη δημιουργία της ιδανικής ιστοσελίδας για εσάς.

contact us now