Σχετικά με εμάς

Βοηθάμε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Σχετικά με τον Γιώργο Σφυράκη

Ο Γιώργος Σφυράκης είναι ο ιδιοκτήτης της ActionWeb. Έχει πάνω από 14 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και στο digital marketing και πάνω από 6 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση κρατήσεων ακινήτων. Γεννήθηκε και ζει στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης με την οικογένειά του και το γραφείο του εδρεύει στην Ελούντα στην Κρήτη.

Ο Γιώργος βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να αυξήσουν τα έσοδά τους. Μέρος του ActionWeb βασίζεται στον τουριστικό τομέα: ως ειδικός της Airbnb και της Booking.com, εργάζεται κυρίως με βίλες και ενοικιαζόμενα ακίνητα στην περιοχή της Ελούντας και του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Αυτός και η ομάδα του μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης κρατήσεων και check-in με φυσική παρουσία ανάμεσα σε πολλές άλλες υπηρεσίες, για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στους καλεσμένους σας στην Κρήτη.

Μπορεί επίσης να αναλάβει τη διαχείριση της κράτησης του ακινήτου σας σε όλο τον κόσμο, δουλεύοντας online ως συν-οικοδεσπότης και συντονιστής μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν σε μια επιτυχημένη κράτηση.

” Όντας και ο ίδιος ιδιοκτήτης καταλυμάτων αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα για υπηρεσίες που οδηγούν σε μια επιτυχημένη σεζόν. Υπηρεσίες που μειώνουν το άγχος για διπλο κλεισίματα, διευκολύνουν την επικοινωνία με τους πελάτες αλλά και που μπορείς με μια γρήγορη ματιά να έχεις εικόνα για το/τα καταλύματα σου απο όπου και εάν βρίσκεσαι. Χρησιμοποιώ τις ίδιες υπηρεσίες με αυτές που σας προσφέρουμε εδώ και θα χαρώ να σας βοηθήσω να εξελίξεται και το δικό σας κατάλυμα! “

Εκτός από τον τουριστικό τομέα, η ActionWeb προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ σε όλους τους άλλους τύπους επιχειρήσεων: εστίαση, κατασκευές, διαδικτυακές πωλήσεις κ.λπ. Ιστότοποι, πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών, δημιουργία περιεχομένου για κοινωνικά δίκτυα, δημιουργία καταχώρισης στο Google My Business και πολλές άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες που θα επιτρέψουν σε κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση να ενισχύσει την προβολή της στο διαδίκτυο και συνεπώς να αυξήσει το εισόδημά της.

Έχετε μια ερώτηση;
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

contact us now