Η υπηρεσία φωτογραφίας 360 μοιρών είναι η πύλη σας στην αφηγηματική οπτική αφήγηση.

Ειδικευόμαστε στην αποτύπωση της ουσίας των χώρων – τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους – χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία.

Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργούμε ομαλές, πανοραμικές εικόνες που επιτρέπουν στους θεατές να εξερευνήσουν κάθε γωνιά της επιχείρησής σας (κατάστημα, μπαρ, εστιατόριο, σκάφος, γραφείο κ.λπ.)

Πανοραμικές εικόνες 360

Ένα τρισδιάστατο πανόραμα καταγράφει μια ευρυγώνια θέα ή αναπαράσταση ενός φυσικού χώρου. Όταν τραβάτε ένα τρισδιάστατο πανόραμα, συνήθως χρησιμοποιείτε έναν ευρυγώνιο φακό. Η εικόνα που προκύπτει καλύπτει ένα ευρύ οπτικό πεδίο οριζόντια, αλλά δεν αποτυπώνει ό,τι βρίσκεται πάνω ή κάτω από εσάς.

360 Εικονική Περιήγηση

Μια εικονική περιήγηση 360 μοιρών μοιάζει με μια παρουσίαση φωτογραφιών, αλλά με μια ανατροπή. Δημιουργείται με τη συρραφή πολλαπλών πανοραμικών 360 μοιρών. Σε αντίθεση με τα κανονικά slideshows, οι εικονικές περιηγήσεις παρέχουν βάθος και τρισδιάστατη πλοήγηση. Καθώς εξερευνάτε, μπορείτε να κάνετε κλικ σε σημεία πληροφοριών (κουμπιά τοποθετημένα στο πανόραμα) για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο όπως περιγραφές, ενσωματωμένες εικόνες, βίντεο και ήχος.

Γιατί Να Επιλέξετε Φωτογραφίες 360 Μοιρών;

Εμπλακείτε με το Κοινό Σας: Οι φωτογραφίες 360 μοιρών υπερβαίνουν τις επίπεδες, στατικές εικόνες. Προσκαλούν το κοινό σας να μπει στο σκηνικό, να κοιτάξει πάνω, κάτω και γύρω. Είναι μια διαδραστική εμπειρία που τους κρατά ενδιαφέροντες και περίεργους.

Παρουσιάστε Ολόκληρο τον Χώρο: Είτε πρόκειται για ένα κατάστημα, ένα μπαρ, ένα σκάφος ή ένα γραφείο, οι φωτογραφίες 360 μοιρών αποκαλύπτουν την πλήρη εικόνα. Οι πιθανοί επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν εικονικά στον χώρο και να φανταστούν τον εαυτό τους εκεί.

Ενισχύστε την Εμπιστοσύνη και τη Διαφάνεια: Η διαφάνεια χτίζει εμπιστοσύνη. Δείχνοντας την επιχείρησή σας από κάθε οπτική γωνία, δείχνετε αυθεντικότητα. Οι πολίτες εκτιμούν ότι γνωρίζουν ακριβώς τι να περιμένουν, κάτι που οδηγεί σε καλύτερες εμπειρίες και θετικά σχόλια.

Μείνετε μπροστά από την καμπύλη: Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία, εξελίσσονται και οι προσδοκίες των επισκεπτών. Η προσφορά οπτικών εικόνων 360 μοιρών σας τοποθετεί ως καινοτόμο, προνοητικό οικοδεσπότη.

Ενισχύστε τις Προσπάθειες Μάρκετινγκ:

Ιστοσελίδες: Ενσωματώστε φωτογραφίες 360 μοιρών στον ιστότοπό σας για να αιχμαλωτίσετε τους επισκέπτες. Αφήστε τους να εξερευνήσουν πριν βρεθούν στη θέση σας.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ξεχωρίστε σε πλατφόρμες όπως το Instagram και το Facebook. Μοιραστείτε συναρπαστικές λήψεις 360 μοιρών που προκαλούν την περιέργεια.

Εικονικές περιηγήσεις: Δημιουργήστε εικονικές περιηγήσεις για πιθανούς επισκέπτες. Αφήστε τους να «περπατήσουν» στον χώρο σας, πυροδοτώντας την επιθυμία τους να έρθουν στο χώρο σας ή να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση.

Ας μετατρέψουμε το χώρο σας σε μια καθηλωτική εμπειρία που αφήνει μια μόνιμη εντύπωση.

contact us now