Τί είναι το SmS Marketing | Δείτε ένα Παράδειγμα | Στείλτε την δική σας sms campaign

 

Παράδειγμα: Εκδήλωση- Bar-Συναυλία

Προ SmS Marketing εποχή…

Ήταν μια εποχή που ο κύριος τρόπος διαφήμισης εκδηλώσεων ήταν απλά μια αφίσα… Για να κάνει μια αφίσα τη δουλειά της λοιπόν…θα έπρεπε να σχεδιαστεί, να την εγκρίνει ο επιχειρηματίας, να δοθεί η παραγγελία, να κάνει κάποιες ώρες – μέρες να έρθει και τέλος να κολληθεί σε τοίχους και διαφημιστικά πάνελ. Από κει και μετά… αν τύχει και δεν κολλήσουν, μέχρι την ημερομηνία της εκδήλωσης, κάποια άλλη αφίσα απο πάνω της ή αν δεν την σκίσουν ή ξεκολλήσουν…, ο περαστικός-πιθανός πελάτης θα έπρεπε να σταματήσει στο σημείο της αφισοκόλλησης, να την διαβάσει εαν τα καταφέρει και εάν το θυμηθεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση…

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Μετά SmS Marketing εποχή…

Η αφίσα ως κλασσικός τρόπος διαφήμισης μπορεί και συνεχίζει να υπάρχει… Δεν είναι κακό! Είναι διαφήμιση! Όπως και να το κάνεις όμως…δεκάδες αφίσες κολλημένες παντού λόγω ανταγωνισμού και με τόσες υποχρεώσεις…αααντε να θυμάσαι τι διάβασες, πότε είναι κτλ… Εδώ έρχεται να μας λύσει τα χέρια ένα απλό, ταυτόχρονα όμως αποτελεσματικό, ενημερωτικό sms (μήνυμα στο κινητό)! Μα πώς?? Ο επιχειρηματίας εφόσον μας δώσει τη λίστα με τα κινητά που θέλει, απλά ενημερώνει την ActionWeb για το event που θέλει να πραγματοποιήσει… Σχεδόν τελειώσαμε… εφόσον εγκρίνεται το μήνυμα που θα στείλουμε, το στέλνουμε στη λίστα σας και αυτό ήταν! Καθίστε και δείτε το να δουλεύει!

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Οι πιθανοί πελάτες σας, όταν δουν το μήνυμα στο κινητό τους, το διαβάζουν όπου και εάν βρίσκονται, ότι ώρα και να είναι. Αν και εφόσον τους ενδιαφέρει το κρατάνε – το προωθούν – το λένε στους φίλους τους, γιατί ως γνωστόν κανείς δεν πάει μόνος του σε πάρτι ή εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα νοιώθουν ότι τους υπολογίζει κάποιος! Όλοι ξέρουμε την αίσθηση όταν μας στέλνει κάποιος ένα προσωπικό μήνυμα για να μας προσκαλέσει!

 

 

Τί είναι το SmS Marketing | Δείτε ένα Παράδειγμα | Στείλτε τη δική σας sms campaign